Τηλεφωνικές παραγγελίες:

26510 39492

ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ

ΕΙΣΑΓΩΓΗ
Η επιχείρηση Argenteria (στο εξής «εταιρεία»), η οποία έχει δημιουργήσει και διαχειρίζεται την ιστοσελίδα www.argenteria.gr, προσφέρει τις υπηρεσίες της στους χρήστες της παραπάνω ιστοσελίδας υπό τους κάτωθι όρους χρήσης. Παρακαλούμε, πριν συνεχίσετε την περιήγηση, να διαβάσετε προσεκτικά τους όρους που ακολουθούν. Η χρήση της ιστοσελίδας www.argenteria.gr συνεπάγεται ανεπιφύλακτη αποδοχή των παρόντων όρων. Αν δεν συμφωνεί, θα πρέπει να τον εγκαταλείψει και να ΜΗΝ κάνει καμία χρήση των υπηρεσιών και του περιεχομένου του.
Η «εταιρεία» δικαιούται να τροποποιεί οποτεδήποτε χωρίς προειδοποίηση τους παρόντες όρους χρήσης, ενημερώνοντας σχετικά το κείμενο για κάθε τροποποίηση ή προσθήκη.

ΠΕΡΙΟΡΙΣΜΟΣ ΕΥΘΥΝΗΣ
Η «Εταιρεία» δεν φέρει σε καμία περίπτωση ευθύνη για αποζημίωση ή επανόρθωση της οποιασδήποτε άμεσης ή έμμεσης απώλειας και ζημίας που προκύπτει από την χρήση της παρούσας ιστοσελίδας.

ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΗΣ ΚΑΙ ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΚΗΣ ΙΔΙΟΚΤΗΣΙΑΣ
Το περιεχόμενο της ιστοσελίδας www.argenteria.gr (ενδεικτικά, σήματα, διακριτικά γνωρίσματα, φωτογραφίες, κείμενα, κλπ) αποτελεί πνευματική και βιομηχανική ιδιοκτησία της «Εταιρείας» και προστατεύεται από τις διατάξεις του ελληνικού, ευρωπαϊκού και διεθνούς δικαίου. Κατά συνέπεια, δεν μπορεί να αποτελέσει εν όλω ή εν μέρει αντικείμενο τροποποίησης, αντιγραφής, αναπαραγωγής, πώλησης, διανομής ή μετάδοσης με κανένα τρόπο, εκτός αν υπάρχει σχετική ρητή άδεια από την «Εταιρεία».
Προϊόντα ή υπηρεσίες τρίτων (άλλων οργανισμών, εταιρειών, κλπ) που εμφανίζονται στην ιστοσελίδα www.argenteria.gr αποτελούν δική τους πνευματική και βιομηχανική ιδιοκτησία και επομένως, την ευθύνη για τα παραπάνω φέρουν οι αντίστοιχοι ιδιοκτήτες.

ΦΟΡΜΕΣ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ
Σε περίπτωση που επιλέξετε να επικοινωνήσετε μαζί μας χρησιμοποιώντας φόρμα επικοινωνίας ή κάποιο σύνδεσμο του ηλεκτρονικού μας ταχυδρομείου, κανένα από τα δεδομένα που παρέχετε δεν θα αποθηκευτεί από αυτόν τον ιστότοπο ή θα μεταβιβαστεί ή θα υποβληθεί σε επεξεργασία από οποιονδήποτε τρίτο φορέα επεξεργασίας δεδομένων. Αντίθετα, τα δεδομένα αυτά θα μας σταλούν με ένα μήνυμα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου μέσω του πρωτοκόλλου SMTP (Simple Mail Transfer Protocol). Οι SMTP διακομιστές μας, προστατεύονται από πρωτόκολλο ασφαλείας TLS (μερικές φορές γνωστό και ως SSL), που σημαίνει ότι το περιεχόμενο ηλεκτρονικού ταχυδρομείου κρυπτογραφείται πριν να αποσταλεί μέσω του διαδικτύου. Το περιεχόμενο του ηλεκτρονικού ταχυδρομείου αποκρυπτογραφείται από τους τοπικούς μας υπολογιστές και συσκευές.
Σχετικά με τον διακομιστή αυτού του ιστοτόπου
Όλη η διαδικτυακή κίνηση (μεταφορά αρχείων) μεταξύ αυτού του ιστότοπου και του προγράμματος περιήγησής σας, είναι κρυπτογραφημένη και μεταφέρεται μέσω του πρωτοκόλλου HTTPS κάνοντας χρήση του SSL (Secure Sockets Layer).

ΑΠΟΣΤΟΛΕΣ ΠΡΟΪΟΝΤΩΝ
Προς την «εταιρεία»
Για την αποστολή προϊόντων στο κατάστημά μας που χρήζουν επισκευή όπως κοσμήματα ή σκελετούς γυαλιών ηλίου και οράσεως, την ευθύνη της αποστολής φέρει αποκλειστικά ο χρήστης και η ταχυμεταφορική με την οποία αποστέλλεται το αντικείμενο. Σε καμία περίπτωση η «εταιρεία» δεν αναλαμβάνει την ευθύνη για τυχόν φθορές ή ζημιές που έχουν προκληθεί από τρίτους. Το κόστος αποστολής προς την έδρα μας επιβαρύνει αποκλειστικά τον αποστεολέα.
Από την «εταιρεία»
Η αποστολή των προϊόντων από την έδρα μας πραγματοποιείται με τις συνεργαζόμενες ταχυμεταφορικές εταιρείες. Οι χρόνοι παράδοσης και τα κόστη αποστολής διαφοροποιούνται ανάλογα με το είδος της εργασίας και το προϊόν. Για προϊόντα που θέλετε να παραγγείλετε από την ιστοσελίδα μας, επικοινωνήστε μαζί μας με email ή τηλεφωνικά για να ενημερωθείτε για τα έξοδα αποστολής και το χρόνο παράδοσης.

ΠΡΟΪΟΝΤΑ
Τα προϊόντα που έχουν αναρτηθεί στην ιστοσελίδα www.argenteria.gr διατίθενται προς πώληση κατόπιν συνεννόησης με την «εταιρεία». Η παρούσα ιστοσελίδα δεν αποτελεί ηλεκτρονικό κατάστημα συνεπώς και δεν επιτρέπονται online αγορές μέσω αυτής. Για την ολοκλήρωση της παραγγελίας σας απαιτείται η κατάθεση του αντίτιμου του εκάστοτε προϊόντος σύμφωνα με τις οδηγίες που θα λάβετε με email από τον διαχειριστή της ιστοσελίδας.

ΣΥΝΑΛΛΑΓΕΣ
Για την πραγματοποίηση μιας συναλλαγής για την αγορά οποιουδήποτε προϊόντος ή επισκευή αυτών, δεν θα σας ζητηθούν ποτέ τα στοιχεία της πιστωτικής ή χρεωστικής σας κάρτας. Η ιστοσελίδα μας δεν παρέχει ηλεκτρονικό τρόπο πληρωμής αλλά και κανένα άλλο τρόπο πληρωμής μέσω αυτής. Για οποιαδήποτε αγορά, παρέχεται ως τρόπος πληρωμής μόνο η μεταφορά χρημάτων σε τραπεζικό λογαριασμό της επιχείρησης που θα σας υποδείξουμε μέσω email και η αντικαταβολή. Για την ολοκλήρωση της παραγγελίας απαιτείται η αποστολή του αποδεικτικού κατάθεσης μέσω email στο info@argenteria.gr.