Τηλεφωνικές παραγγελίες:

26510 39492

ΕΠΙΔΙΟΡΘΩΣΗ ΣΚΕΛΕΤΩΝ ΓΥΑΛΙΩΝ ΜΕ LASER

Η επιδιόρθωση σκελετών γυαλιών ηλίου ή οράσεως με μικροσυγκόλληση laser, αποτελεί την ιδανικότερη επιλογή.

Στην Argenteria, χάρη στην πολυετή εμπειρία μας στην κατασκευή κοσμημάτων, είμαστε οι ιδανικοί για να επαναφέρουμε τον σπασμένο σκελετό από τα γυαλιά ηλίου ή οράσεως στην πρότερη κατάστασή τους. Με σύγχρονο εξοπλισμό laser, η συγκόλληση-επισκευή των γυαλιών σας προσφέρει άριστο αποτέλεσμα.

Οι υπηρεσίες που παρέχουμε είναι:

  • Επιδιόρθωση-Συγκόλληση σκελετών γυαλιών με laser
  • Επιδιόρθωση-Συγκόλληση σκελετών γυαλιών από τιτάνιο
  • Επισκευές στους βραχίονες του μηχανισμού flex
  • Απομακρυσμένη εκτίμηση της ζημιάς
  • Αποστολή σε όλη την Ελλάδα

Κόλληση & επισκευή πλαισίων γυαλιών με laser

Πλεονεκτήματα της κόλλησης του σκελετού των γυαλιών με laser

Διεισδυτικότητα με υψηλή ακρίβεια Η δέσμη του laser, είναι μια πολύ λεπτή κατευθυνόμενη γραμμή φωτός υψηλών θερμοκρασιών, που έχει τη δυνατότητα να στοχεύει με απίστευτη ακρίβεια σε πολύ μικρές επιφάνειες. Η μικροσυγκόληση των διάφορων μερών των γυαλιών οράσεως ή ηλίου με τη χρήση του laser, αποτελεί τον ιδανικότερο τρόπο ώστε να επιτύχουμε τα καλύτερα δυνατά αποτελέσματα.
________________________________________
Τέλειο αποτέλεσμα με διακριτική επέμβαση Χάρη στην πολύ λεπτή δέσμη πάχους 0,2mm, η δράση του επικεντρώνεται μόνο στο σημείο του σκελετού που πρέπει να συγκολληθεί, χωρίς να προκαλεί καμία απολύτως φθορά στο υπόλοιπο μέρος των γυαλιών.
________________________________________
Μηδενική φθορά Η δέσμη του laser δεν είναι φλόγα αλλά ακτίνα φωτός. Για το λόγο αυτό, η ακτίνα δεν επηρεάζει τα διακοσμητικά στοιχεία του σκελετού καθώς και το χρώμα του.
________________________________________
Συγκόλληση μετάλλων όπως τιτάνιο και ατσάλι Το laser είναι το ιδανικό μέσο για να επιτύχουμε υψηλής ποιότητας συγκολλήσεις με απίστευτη ακρίβεια σε υλικά, όπως το τιτάνιο και το ατσάλι, καθώς και διάφορα άλλα κράματα μετάλλων. Η τεχνική αυτή της συγκόλλησης διάφορων μέταλλων με laser, ενδέχεται να δημιουργήσει μια πιο ισχυρή ένωση στο σημείο από ότι η αρχική εργοστασιακή ένωση. Έτσι, αν έχετε γυαλιά οράσεως ή ηλίου με σκελετό τιτανίου ή άλλου μετάλλου, να είστε σίγουροι ότι το αποτέλεσμα θα είναι άριστο.

Πόσο καλά είναι τα αποτελέσματα της μικροσυγκόλλησης με laser;

Αφού γίνει η παραλαβή του σπασμένου σκελετού, επιλέγεται η καλύτερη λύση. Χρησιμοποιώντας καινούργια ανταλλακτικά, η μικροσυγκόλληση laser προσφέρει το μέγιστο δυνατό αποτέλεσμα. Παράλληλα, η προσθήκη επιπλέον υλικών συγκόλλησης, όπως η ασημοκόλληση και το τιτάνιο, ενισχύει την αντοχή του. Η παρέμβαση γίνεται με πολύ μεγάλη ακρίβεια, ακόμα και στα πιο δύσκολα σημεία, χωρίς εμφανή σημάδια. Το αποτέλεσμα είναι πάντα ποιοτικό. Παρακάτω παρουσίαζονται παραδείγματα επιδιόρθωσης με τη χρήση laser σε διάφορα σημεία του σκελετού .

Παραδείγματα συγκόλλησης γυαλιών με laser

Σύρετε τα βελάκια δεξιά και αριστερά για να δείτε τη διαφορά πριν και μετά τη μικροσυγκόλληση με laser.

IMG_20180417_103334 IMG_20180417_105703
Σπασμένο πλαίσιο σκελετού Σπασμένο πλαίσιο από γυαλιά ηλίου

Απομακρυσμένη εκτίμηση της ζημιάς

Έχετε σπασμένο σκελετό στα γυαλιά σας και θέλετε να μάθετε αν επιδιορθώνεται;

Πλέον δεν χρειάζεται να αγχώνεστε. Στην Argenteria, μπορούμε να κάνουμε την εκτίμηση της ζημιάς χωρίς να χρειαστεί να έρθετε από το κατάστημά μας.

Συμπληρώνοντας τη φόρμα εκτίμησης αντικειμένου, μπορείτε να μας στείλετε έως και 3 φωτογραφίες από τα γυαλιά ηλίου ή οράσεως που έχουν σπασμένο σκελετό, ώστε να μπορέσουμε να αναγνωρίσουμε το πρόβλημα και να σας ενημερώσουμε για τη δυνατότητα επιδιόρθωσής τους.

Το χρονικό διάστημα απάντησης με την εκτίμησή μας διαφοροποιείται κάθε φορά ανάλογα με το φόρτο εργασίας. Εμείς πάντα θα κάνουμε το καλύτερο δυνατό ώστε να σας εξυπηρετήσουμε όσο πιο γρήγορα γίνεται.

Φόρμα εκτίμησης αντικειμένου