Τηλεφωνικές παραγγελίες:

26510 39492

ΕΠΙΔΙΟΡΘΩΣΗ ΚΟΣΜΗΜΑΤΩΝ ΜΕ ΜΙΚΡΟΣΥΓΚΟΛΛΗΣΗ LASER

Επιδιόρθωση με μικροσυγκόλληση laser

Στην Argenteria, χάρη στην πολυετή εμπειρία μας στην κατασκευή κοσμημάτων, είμαστε οι ιδανικοί και στην επιδιόρθωσή τους. Με σύγχρονο εξοπλισμό laser, η συγκόλληση-επισκευή των μεταλλικών μερών των κοσμημάτων είναι ακριβής, δημιουργώντας ένα άψογο αποτέλεσμα.

Κόλληση & επισκευή κοσμημάτων με laser

Πλεονεκτήματα της κόλλησης των κοσμημάτων με laser

Διεισδυτικότητα με υψηλή ακρίβεια Η δέσμη του laser, είναι μια πολύ λεπτή κατευθυνόμενη γραμμή φωτός, υψηλών θερμοκρασιών, που έχει τη δυνατότητα να στοχεύει με απίστευτη ακρίβεια σε πολύ μικρές επιφάνειες. Αυτό το είδος μικροσυγκόλησης των κοσμημάτων σας, αποτελεί τον ιδανικότερο τρόπο ώστε να επιτύχουμε τα καλύτερα δυνατά αποτελέσματα.
________________________________________
Τέλειο αποτέλεσμα με διακριτική επέμβαση Χάρη στην πολύ λεπτή δέσμη πάχους 0,2mm, η δράση του επικεντρώνεται μόνο στο σημείο του κοσμήματος που πρέπει να συγκολληθεί, χωρίς να προκαλεί καμία απολύτως φθορά στην υπόλοιπη επιφάνεια του.
________________________________________
Μηδενική φθορά Η δέσμη του laser δεν είναι φλόγα αλλά ακτίνα φωτός. Για το λόγο αυτό, η ακτίνα δεν επηρρεάζει τα διακοσμητικά στοιχεία του κοσμήματος ούτε τις ημιπολίτιμες και πολύτιμες πέτρες.
________________________________________
Συγκόλληση μετάλλων όπως χρυσό λευκόχρυσο ασήμι τιτάνιο και ατσάλι Το laser είναι το ιδανικό μέσο για να επιτύχουμε υψηλής ποιότητας συγκολλήσεις με απίστευτη ακρίβεια σε όλα τα κράματα μετάλλων. Η τεχνική αυτή της συγκόλλησης διάφορων μέταλλων με laser, ενδέχεται να δημιουργήσει μια πιο ισχυρή ένωση στο σημείο από την αρχική. Έτσι, αν έχετε κάποιο κόσμημα, αλυσίδα, ή κούμπωμα να είστε σίγουροι ότι το αποτέλεσμα θα είναι άριστο.

Πόσο καλά είναι τα αποτελέσματα της μικροσυγκόλλησης με laser;

Όπως έχει ήδη αναφερθεί,, η μικροσυγκόλληση διαφόρων υλικών με την τεχνική της χρήσης laser, προσφέρει τη μέγιστη δυνατή κόλληση των μεταλλικών μερών των κοσμημάτων σας. Το αποτέλεσμα είναι πάντα ποιοτικό αφού η παρέμβαση γίνεται με πολύ μεγάλη ακρίβεια, ακόμα και στα πιο δύσκολα σημεία. Παρακάτω παρουσιάζονται παραδείγματα επιδιόρθωσης κοσμημάτων με τη χρήση του laser, σε διάφορα σημεία, ακόμα και στα πιο δύσκολα.

Παραδείγματα συγκόλλησης κοσμημάτων με laser

Σύρετε τα βελάκια δεξιά και αριστερά για να δείτε τη διαφορά πριν και μετά τη μικροσυγκόλληση με laser.

Δεν υπάρχουν ακόμα παραδείγματα συγκόλλησης κοσμημάτων. Σύντομα θα προστεθούν στην ιστοσελίδα μας.

Απομακρυσμένη εκτίμηση της ζημιάς

Έχετε σπασμένη αλυσίδα ή κούμπωμα ή άλλο μέρος του κοσμήματός σας;

Πλέον δεν χρειάζεται να αγχώνεστε. Στην Argenteria, μπορούμε να κάνουμε την εκτίμηση της ζημιάς χωρίς να χρειαστεί να έρθετε από το κατάστημά μας.

Συμπληρώνοντας τη φόρμα εκτίμησης αντικειμένου, μπορείτε να μας στείλετε έως και 3 φωτογραφίες από τη ζημιά που έχει το κόσμημά σας, ώστε να μπορέσουμε να αναγνωρίσουμε το πρόβλημα και να σας ενημερώσουμε για τη δυνατότητα επιδιόρθωσής τους.

Το χρονικό διάστημα απάντησης, διαφοροποιείται κάθε φορά ανάλογα με το φόρτο εργασίας. Εμείς πάντα θα κάνουμε το καλύτερο δυνατό ώστε να σας εξυπηρετήσουμε όσο πιο γρήγορα γίνεται.

Φόρμα εκτίμησης αντικειμένου